top of page

Gepeperd Verleden (door Chrissy Flohr)

Via LinkedIn:

Gisteren nieuwe kennis opgedaan over slavernij in de Oost en de West tijdens uitverkocht hashtag#GepeperdVerleden van Indisch Herinneringscentrum met Tropenmuseum | Afrika Museum | Museum Volkenkunde. Zeer verhelderend om inzicht te krijgen in de diversiteit aan perspectieven op dit thema. Bravo Suzanne Rastovac voor de organisatie van dit geslaagde evenement! En de boeiende bijdragen van Alexander Geelen, Ellen-Rose Kambel, Mariska Jung, Nancy Jouwe, Ricci Scheldwacht, Richard Kofi & Ron Siteur. Dit alles onder leiding van moderator Wim Manuhutu - Manu2u met een mooie muzikale afsluiting met boodschap van Jooz 'Mag Het Weten'!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page