top of page

RICHARD KOFI MAAKT KUNST ROND VERGETEN VERHALEN

UBBERGEN – Beeldend kunstenaar Richard Kofi die werkt als tentoonstellingsmaker bij onder andere het Afrikamuseum in Berg en Dal opent op 6 mei zijn eigen expositie 'The Spirit of Collection' in Kunstkapel Notre Dame des Arts in Ubbergen.

De werken van Kofi (1988) zijn kleurrijk en gelaagd. In 'The Spirit of Collection' zijn vergeten verhalen, personen en objecten te bekijken. De meeste van hen zijn in hun originele, materiële vorm al verdwenen, vergaan of vernietigd. Maar hun spirit leeft voort in folklore en volksverhalen. Kofi wil hen met zijn kunstwerken een nieuwe eigentijdse, materiële vorm geven die iets van hun oorspronkelijke karakter laat zien.

De expositie loopt tot 27 mei en is elke zaterdag- en zondagmiddag geopend.

https://rn7.nl/nieuws/richard-kofi-maakt-kunst-rond-vergeten-verhalen


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page