top of page

Kunstbende jury

Ontmoeten, experimenteren, lef en ongepolijst enthousiasme: daar draait het om bij Kunstbende. In de categorieën Muziek, Dans, Theater, Expo, Film, Taal, DJ en Fashion treden in diverse zalen ruim 250 jongeren op. Een vakjury beslist welke acts naar de landelijke finale in Amsterdam gaan. De voorronde vindt dit jaar plaats in Doornroosje in Nijmegen!

Over Doornroosje Doornroosje is hét poppodium van Nijmegen en omstreken. Vele grote artiesten traden hier voordat zij wereld beroemd werden. Pink Floyd, Joy Division en The Red Hot Chili Peppers speelden hier hun deuntjes voordat ze dat in de uitverkochte arena’s deden. Doornroosje verzorgt concerten en dance avonden. Al meerdere malen werd deze poptempel verkozen tot beste club van Nederlands. Sinds 1 oktober 2014 zit Doornroosje op een gloednieuwe locatie vlak bij het station. Er zijn twee grote zalen die plek biedt voor 1.500 bezoekers.

https://www.kunstbende.nl/agenda/voorronde-gelderland/


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page