top of page

Kunst, theater, land en het archief


Vandaag heb ik een fantastische middag en avond gehad bij Afrovibes festival. Het hoogtepunt was dit debat, waarbij we het hadden over de betekenis van land, erfgoed en het activeren van het archief in ons werk. Josien van Framer Framed was er en Jennifer van Black Heritage Tour en ze maakten veel indruk. Ik kon mijn verhaal vertellen over the Spirit of Collection en over mijn zoektocht naar een nieuwe taal, nieuwe woorden om over inclusiviteit, diversiteit en instituten te kunnen praten. Onze huidige termen zijn te koloniaal en problematisch. Er is veel behoefte aan een herinterpretatie van onze instituten. Theaters, musea en ons landschap kunnen democratischer worden ingericht! Waar wachten we op?

#afrofuturism #debat #Afrovibes #land #territory #theater

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page