Kunst, theater, land en het archief

October 9, 2018

Vandaag heb ik een fantastische middag en avond gehad bij Afrovibes festival. Het hoogtepunt was dit debat, waarbij we het hadden over de betekenis van land, erfgoed en het activeren van het archief in ons werk. Josien van Framer Framed was er en Jennifer van Black Heritage Tour en ze maakten veel indruk. Ik kon mijn verhaal vertellen over the Spirit of Collection en over mijn zoektocht naar een nieuwe taal, nieuwe woorden om over inclusiviteit, diversiteit en instituten te kunnen praten. Onze huidige termen zijn te koloniaal en problematisch. Er is veel behoefte aan een herinterpretatie van onze instituten. Theaters, musea en ons landschap kunnen democratischer worden ingericht! Waar wachten we op?

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Museumtalent 2019 en Mounir..

October 8, 2019

1/2
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Clean
  • White Instagram Icon
  • Twitter Clean
  • LinkedIn - White Circle