Gepeperd Verleden (door Chrissy Flohr)

September 30, 2018

Via LinkedIn:

 

Gisteren nieuwe kennis opgedaan over slavernij in de Oost en de West tijdens uitverkocht hashtag#GepeperdVerleden van Indisch Herinneringscentrum met Tropenmuseum | Afrika Museum | Museum Volkenkunde. Zeer verhelderend om inzicht te krijgen in de diversiteit aan perspectieven op dit thema. Bravo Suzanne Rastovac voor de organisatie van dit geslaagde evenement! En de boeiende bijdragen van Alexander Geelen, Ellen-Rose Kambel, Mariska Jung, Nancy Jouwe, Ricci Scheldwacht, Richard Kofi & Ron Siteur. Dit alles onder leiding van moderator Wim Manuhutu - Manu2u met een mooie muzikale afsluiting met boodschap van Jooz 'Mag Het Weten'!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Museumtalent 2019 en Mounir..

October 8, 2019

1/2
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Clean
  • White Instagram Icon
  • Twitter Clean
  • LinkedIn - White Circle