top of page

Makersdag In Search of Ground op 14 oktober

Stel vandaag publiceert een roddelblad dat een omstreden politicus een buitenechtelijke affaire heeft gehad. Tegelijkertijd zijn er in jouw stad voor de derde keer op rij gewelddadige confrontaties rondom een onderwerp waar je je al jaren voor inzet. Je voelt de verwachtingen van jezelf en je omgeving, om uitgerekend op dit moment een artistiek statement te maken. Je telefoon staat roodgloeiend en je hoofd zit bomvol. Je gaat op zoek naar inspiratie en merkt al gauw dat je alleen maar enthousiast wordt van de affaire van de politicus. Daar wil je wat mee doen! Wat doe jij als kunstenaar? Welk momentum pak je? Volg je de verwachtingen, volg je zonder schaamte je verlangen of doe je niks en hou je wat je maakt lekker voor jezelf?


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page