top of page

Makersdag In Search of Ground op 14 oktober

Stel de lokale omroep legt in jouw omgeving een netwerk bloot met extremistisch, intolerant gedachtegoed, waar jij het helemaal niet mee eens bent. Dit netwerk heeft zich inmiddels geïnfiltreerd in verschillende organisaties en instituten in jouw omgeving en diens leden zitten op posities van invloed. Wat doe jij als kunstenaar? Ga je (met je werk) de confrontatie aan en schop je tegen alle heilige huisjes? Wil je het netwerk ontmantelen en hun idealen bestrijden? Of blijf je in je eigen overtuiging, biedt je een alternatief aan en nodig je mensen uit om vooral anders te denken? Meld je aan en doe mee!


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page