Makersdag In Search of Ground op 14 oktober

September 14, 2018

Stel de lokale omroep legt in jouw omgeving een netwerk bloot met extremistisch, intolerant gedachtegoed, waar jij het helemaal niet mee eens bent. Dit netwerk heeft zich inmiddels geïnfiltreerd in verschillende organisaties en instituten in jouw omgeving en diens leden zitten op posities van invloed. Wat doe jij als kunstenaar? Ga je (met je werk) de confrontatie aan en schop je tegen alle heilige huisjes? Wil je het netwerk ontmantelen en hun idealen bestrijden? Of blijf je in je eigen overtuiging, biedt je een alternatief aan en nodig je mensen uit om vooral anders te denken?

Meld je aan en doe mee!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Museumtalent 2019 en Mounir..

October 8, 2019

1/2
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Clean
  • White Instagram Icon
  • Twitter Clean
  • LinkedIn - White Circle