top of page

Makersdag In Search of Ground op 14 oktober

Stel er is één museum waarin alle herinneringen van je gemeenschap bewaard zijn. Alle archieven, alle kunst, alle waardevolle persoonlijke objecten van jouw geschiedenis. De politiek laat het museum in de steek en de collectie en het gebouw branden af door een ongelukkige samenloop van omstandigheden en fouten. Wat doe jij als kunstenaar? Ga je aan het werk om herinneringen opnieuw te documenteren, of begin je met een blank canvas en maak je alleen maar nieuwe herinneringen? En wat is de moeite waard om te herinneren? Alleen het mooie of ook het beladen, lelijke verleden? En wat voor functie hebben die dan nog?

Makersdag. 14 oktober. Meld je aan en doe mee!

#museums #makersdag #Arnhem #art

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page