Makersdag In Search of Ground op 14 oktober

September 11, 2018

Stel er is één museum waarin alle herinneringen van je gemeenschap bewaard zijn. Alle archieven, alle kunst, alle waardevolle persoonlijke objecten van jouw geschiedenis. De politiek laat het museum in de steek en de collectie en het gebouw branden af door een ongelukkige samenloop van omstandigheden en fouten. Wat doe jij als kunstenaar? Ga je aan het werk om herinneringen opnieuw te documenteren, of begin je met een blank canvas en maak je alleen maar nieuwe herinneringen? En wat is de moeite waard om te herinneren? Alleen het mooie of ook het beladen, lelijke verleden? En wat voor functie hebben die dan nog?

 

Makersdag. 14 oktober. Meld je aan en doe mee!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Museumtalent 2019 en Mounir..

October 8, 2019

1/2
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Clean
  • White Instagram Icon
  • Twitter Clean
  • LinkedIn - White Circle